Hautaus- ja hautajaisjärjestelyt
ammattitaidolla

Suruviestin saapuessa on luonnollista, ettei käytännön asioiden järjestely tunnu mielekkäältä. Onneksi silloin voi kääntyä ammattilaisten puoleen.

Halutessanne huolehdimme kaikista järjestelyistä virastoasioista muistotilaisuuden esiintyjiin, jotta voitte keskittyä henkilökohtaiseen surutyöhönne.

Kunnioitamme työssämme yksilöllisiä toivomuksianne.

Kuljetusmaksut
Savonlinnan
alueella 160 €

Arkkujen hinnat
alkaen
390 € – 680 €

Jalopuuarkut
alkaen
1000 – 3600 €

Virastoasiat ja hautausjärjestelyt

Hoidamme kaikki hautausta – myös polttohautausta – koskevat järjestelytehtävät. Huolehdimme hautaukseen liittyvät käytännön virastoasiat tottuneesti ja luotettavasti.

Toimitamme todistukset seurakuntaan ja selvitämme hautapaikkaa ja sen hoitoa koskevat asiat. Tarvittaessa vastaamme mahdolliseen avaukseen liittyvistä järjestelyistä.

Kokeneet ja luotettavat kuljettajamme hoitavat kaikki mahdolliset siirrot ja kuljetukset uusilla ja nykyaikaisilla hautausautoillamme kaikkialle maassa. Tarvittaessa hoidamme ja avustamme myös kansainvälisissä siirroissa.

Siunaustilaisuudet

Hoidamme hautajaisten järjestelytehtävät ottaen huomioon vainajan ja omaisten yksityiskohtaiset toivomukset. Puemme vainajan hautausta varten. Saat kauttamme kaikki hautajaisissa tarvittavat kukkalaitteet ja seppeleet. Taitavat sitojamme loihtivat kauniita ja hillittyjä kukkaluomuksia. Halutessanne somistamme kirkon tai siunauskappelin kukkakoristein. Lisäksi avustamme ohjelman suorittajan valinnassa.

Muistotilaisuudet

Ammattitaitoinen henkilökuntamme on käytettävissänne kaikissa pitoihin ja muistotilaisuuksiin liittyvissä asioissa, koko maakunnan alueella. Vastaamme tilaisuuden suunnittelusta, hankimme kukat ja huolehdimme pitopalvelun.

Arkun valinta

Esittelemme liikkeessämme kauniin ja monipuolisen arkkuvalikoiman, tammi-, honka- ja verhoiltuja arkkuja, sekä opastamme omaisia valitsemaan sopivimman arkun.

Kaikki myymämme arkut ovat ekologisia, Suomessa valmistettuja laatutuotteita.

Tutustu SHT-Tukku Oy:n mallistoon

Suunnittele hautajaiset Memoria verkkopalvelussa

  1. Aloita hautajaisten suunnittelu sovelluksessa, kun sinulle sopii.
  2. Saat heti alustavan hinta-arvion ja suunnitelman hautajaisjärjestelyistä. Tämä ei sido tilaamaan meiltä palvelua.
  3. Paikallinen Memoria-perheyritys ottaa sinuun pian yhteyttä ja käy suunnitelman läpi kanssasi.
  4. Saat täsmennetyn tarjouksen toivomastasi kokonaisuudesta.
  5. Hyväksyttyäsi tarjouksen huolehdimme hautajaisjärjestelyistä kuten sinä haluat.

Hautaustoimisto Litmanen Oy